Nederlands

La Petite Chesnée

Chambre d'hôtes dans la Manche
Téléphone+33233480466

La Petite Chesnée  bevindt zich in Sacey, een klein dorp met 500 inwoners in het departement van de Manche ( Basse - Normandie). Gelegen op een boogscheut van de Bretoense grens en op 15 minuten van de beruchte Mont St. Michel.


U kan zich aan een warm onthaal verwachten in onze boerderij uit 1833.


In een landelijke, rustige omgeving hebben Carine en Daniel 4 kamers ter beschikking elk met een private douche en WC. Ideaal tijdens een familie-uitstap of een romantisch uitje.


Een grote privé- parking, een rustige tuin met groot grasperk, een salon met houtkachel staan ter beschikking. Een gezond ontbijt met streekprodukten wordt aangeboden.Kinderen kunnen kennis maken met onze dieren:  geiten,  en ons  paard en 3 poneys.


We zijn ideaal gelegen om de historische plaatsen in Normandië  en Bretagne te bezoeken:

Granville, Fougères, Dinan, Dinard, Dol de Bretagne, St. Malo, Cancalle (bekend voor zijn oesters en schaaldieren), het amerikaans kerkhof  te St. James,  en … niet te vergeten de Mont St. Michel met zijn abdij.

Verderop liggen de stranden van de landing van de gealliëeren, alsook  St.  Lô, Bayeux (wereldwijd gekend  voor wandtapijten) en zoveel meer…


Ben je op doorreis, wil je je verdiepen in de geschiedenis of kunst van Normandië, of wil je ontstressen in een rustige, groene omgeving…in la Petite Chesnée ben je op ’t goede adres.


Onze regio heeft een waaier aanbiedingen: mooie stranden, schaduwrijke bossen, rustige rivieren, middeleeuwse steden, kastelen, wandelingen in de baai, prachtige tuinen,…Voor elk wat wils. Carine en Daniel zullen u met plezier documenteren.


Sport en activiteiten:

Onze omgeving is ideaal voor wandelingen, tochten met de fiets of te paard.

Verscheidene golfterreinen in de buurt zullen de spelers kunnen bekoren.


In de directe omgeving is er mogelijkheid tot vissen, zwemmen,  tennissen en bowlen. Voor de durvers onder jullie is er parachutespringen, karting, char à voile,..


Pontorson heeft zijn eigen paardenrenbaan, met in de zomer, verscheidene evenementen.


Het is leuk rondwandelen op de wekelijkse markten, alsook op de vlooienmarkten, de brocantes, antiekmarkten, plaatselijke feesten en vele muziekfestivals.


De kinderen zullen een bezoek aan pretpark, dierentuin, aquarium of reptilarium Alligator Bay, zeker op prijs stellen.


Kinderen zijn in de meeste restaurants welkom.